top of page
IMG_0418%20666x1000_edited.jpg

Hi, Ik ben Lobke

Webinar trainer en openbaar spreekster met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en español spreken. 

6 maanden backpacken werd 8 jaar buitenland

Op mijn 20ste vertrok ik met een enkeltje naar Bangkok, mijn droom om te reizen kwam uit. Geïnspireerd door andere reizigers ontstond al snel een volgende droom: online mijn geld verdienen. Iets waar ik als boerendochter uit een dorp in West Friesland geen weet van had. Na Azië kwam ik via Australië en Argentinië ‘thuis’ in Medellín.

20180514_135106 v2.jpg
DSC_8064 v2.jpg

Reizend mijn geld verdienen

Een stad vol digital nomads, yogi’s en ondernemers. Met mijn (nu ex) vriend en zijn hond woonde ik samen, ik werkte als freelance reisbegeleidster en ik begon persoonlijke ontwikkeling workshops te geven. Mijn droom leek dichtbij, en toch ook nog zo ver weg… Ik wist het toen nog niet, maar het zaadje om webinar trainer te worden is hier gepland.

Vind je dit ook bizar? Ik verlangde terug naar mijn roots

Mijn hart gebroken en blut verlangde ik naar vertrouwde grond onder mijn voeten. Er is altijd een bed voor me bij mijn lieve ouders, een veilige basis. Na jaren wonen op droombestemmingen kwam ik toch weer tussen de weilanden, en begon ik een ‘normale’ baan bij een webinar platform.

IMG_0381.jpg
IMG_0229.jpg

Na vallen niet direct opstaan

Een koude maandagochtend in december. Uitgegleden met de elektrische fiets, geland op mijn hoofd met een gebroken kaak en langdurige hersenschudding tot gevolg. Maandenlang kon ik niks en bewust omgaan met mijn beperkte energie werd essentieel. Waar krijg ik energie van? Waar word ik blij van?

Wat begon met workshops en webinars

Van workshops geven in Medellín, naar een online bedrijf wonend in Amsterdam. Ik had niets te verliezen. 31 jaar en single, ben ik mijn droom gaan volgen en ben mijn bedrijf als webinar trainer begonnen. Ik ga ‘aan’ van training geven en met mijn klanten meedenken, het geeft me energie!

IMG_0351 1000x666 pixels.jpg
P1080128 v2.jpg

Neem actie op wat je wilt ipv doen wat je leuk vind

Jij bent goed in je vak. Jouw kennis en product brengt jouw klant een beter leven. Door dit te delen in webinars bereik je een groter publiek, en hebben jullie live contact en verbinding.
Vertel jouw verhaal op jouw manier zodat jij moeiteloos met de leukste klanten werkt en vrijheid hebt om te doen wat je leuk vindt.

Twijfel en uitstelgedrag tolereer ik niet meer

Nederland heeft meer persoonlijke kracht en emotionele vaardigheid nodig, met de stijgende (mentale) gezondheidsproblemen en uitval is dit zichtbaarder dan ooit. Het is mijn missie coaches en vakexperts te helpen hun kennis te delen. Neem actie op wat je wilt, ik ben je gids en stok achter de deur.

IMG_0277 666x1000.jpg
IMG_0294.jpg

Samen aan de slag?

Heb jij meer ambities en ben je klaar voor online groei op een integere manier?
 

Kom naar een van mijn webinars en ontdek of webinars geven voor jou de juiste stap is! Meld je hier aan voor de volgende.

Verbinding | Vertrouwen | Vertellen 

bottom of page