top of page

Zij gingen je voor:

Bregje van Beckum
De Schemacoach | deschemacoach.nl

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven… Een coach met diepgang voor succesvolle mensen die meer willen bereiken en energie overhouden.

Marjolein Nijstad
Ondernemerscoach | marjoleinnijstad.nl
Je bedrijf runnen hoort licht, makkelijk en vooral heel erg leuk te zijn. 

Stefanie van Pelt
Mrs e-commerce | Social media advertenties voor webshops

"Ik ben in contact gekomen met Lobke, omdat ik mijn webinars wilde optimaliseren. Ze gingen op zich prima en leverde ook wel verkopen op, maar ik wist dat het nog beter kon. Lobke heeft mijn hele webinar geanalyseerd en samen zijn we stapje voor stapje de verbeteringen gaan toevoegen waarna ik vervolgens mijn aantal conversies verdubbelde."

Stefanie Mrs ecommerce.PNG

Babette & Inge
Afvallen door gewoon normaal te eten, zonder dieet
happyhealthyfoodfriends.nl

Susanne slimmer slank.PNG

Susanne van der Kamp
Orthomoleculair Gewichts Coach en Suppletie Expert
www.slimmerslank.com

"Ik wilde al geruime tijd Webinars gaan geven maar zag enorm op tegen het werk en de techniek wat dit met zich meebrengt. Er is op internet wel van alles te vinden over het opzetten van Webinars maar veel te summier om er echt met vertrouwen mee aan de slag te gaan.
Na een kennismaking met Lobke werd mij duidelijk dat ik met haar hulp sprongen zou gaan maken. Door haar support ben ik nu zoveel zelfverzekerder om een webinar te geven! Dus als je twijfelt en ECHT een goed webinar neer wilt zetten dan ben je bij Lobke aan het goeie adres. Dank je wel Lobke!!"

Liza van der Veeken
Perfectionismecoach | www.theresetter.nl

"Ik heb het webinar slechts op kleine schaal gepromoot, omdat ik het mezelf ook gunde om eerst voor een klein publiek te oefenen. Uiteindelijk had ik 13 inschrijvingen, waarvan 7 kijkers en heb ik gewoon 1 verkoop gerealiseerd! Ik dacht dat ik het heel spannend zou vinden zo'n eerste webinar, maar stiekem vond ik het juist heel erg leuk! Deze eerste 'vuurdoop' heeft mij echt het vertrouwen gegeven dat ik dit kan! Ik heb me dan ook voorgenomen om vanaf nu veel vaker webinars te gaan geven (en het grootser te gaan promoten ;) )"

Joyce.PNG
Carla v2.PNG
bottom of page